مشخصات : این محصول در حلب فلزی 16 کیلوگرمی جهت صنایع غذایی و در بطری های پت با اوزان مختلف جهت استفاده خانوار تولید می شود؛ تولید این محصول طبق استاندارد ملی شماره 4152 ایران انجام می گردد.
کاربرد : روغن سرخ کردنی 16 کیلوگرمی با فرمولاسیون خاص برای استفاده در سرخ کردن عمقی (Deep Frying) در صنایع غذایی و همچنین سرخ کردن سطحی مناسب می باشد؛ روغن سرخ کردنی در بسته بندی بطری برای سرخ کردن در ماهیتابه (سرخ کردن سطحی) مناسب می باشد. احتمال کدر شدن رنگ روغن در فصل سرد و همچنین تشکیل رسوب روغنی در کف ظرف محتوی آن وجود داشته که هیچکدام از موارد فوق به علت نقصان در کیفیت روغن نبوده بلکه به علت فورمولاسیون مخصوص روغن جهت پایداری در حرارت بالا می باشد.